YSR News

JADWAL LENGKAP YAMAHA ENDURANCE FESTIVAL 2019

PROVISIONAL RACE PROGRAM

YAMAHA ENDURANCE 2019

SENTUL, 14 – 15 SEPTEMBER 2019
FRIDAY 13 September, 2019
CODE TIME GAP CLASS PROGRAMMED
SC 09:00 16:00 7:00 All Class Registration, Technical Cheks
BR 11:15 13:00 1:45 ISHOMA (Friday Prayers – 11.40 Wib)
BF – 1 13:30 13:50 0:20 155 cc 2 Hour, 250cc 2 Hour Rider’s Briefing
BF – 2 14:00 14:20 0:20 Media Class 155 Rider’s Briefing

KV Endurance Festival

SATURDAY 14 September, 2019
CODE TIME GAP CLASS PROGRAMMED
MCU 07:30 08:30 1:00 Medical Check Up
FP – 1 09:00 09:30 0:30 155 cc 2 Hour Blue Free Practice
FP – 2 09:40 10:10 0:30 250cc 2 Hour Blue Free Practice
FP – 3 10:20 10:50 0:30 155 cc 2 Hour Yellow Free Practice
FP – 4 11:00 11:30 0:30 250cc 2 Hour Yellow Free Practice
BR 11:30 13:00 1:30 BREAK
QTT – 1 13:10 13:40 0:30 155 cc 2 Hour Blue Qualifying Practice
QTT – 2 13:50 14:20 0:30 250cc 2 Hour Blue Qualifying Practice
QTT – 3 14:30 15:00 0:30 155 cc 2 Hour Yellow Qualifying Practice
QTT – 4 15:10 15:40 0:30 250cc 2 Hour Yellow Qualifying Practice
SPP 15:50 16:50 1:00 Starting Procedure Practice All Class

IMG-20190912-WA0005

SUNDAY 15 September, 2019
CODE TIME GAP CLASS PROGRAMMED
MCU 07:30 08:15 0:45 Medical Check Up
CR 08:30 09:00 0:30 OPENING CEREMONY
W – 1 09:05 09:15 0:10 All Class Blue Warm Up
W – 2 09:20 09:30 0:10 All Class Yellow Warm Up
SP – 1 09:40 09:55 0:15 155 cc 2 Hour Starting Procedure
R – 1 10:00 12:00 2:00 155 cc 2 Hour Race – 2 Hour
BR 12:00 13:30 1:30 BREAK
SP – 2 13:40 13:55 0:15 250 cc 2 Hour Starting Procedure
R – 2 14:00 16:00 2:00 250 cc 2 Hour Race – 2 Hour

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: